Οδηγίες:
1. Βράζουμε τον αστακό σε αρκετό νεράκι για 5' και μετά τον βγάζουμε και τον κόβουμε στην μέση. Κρατάμε το νερό για να βράσουμε σε αυτόν τα μακαρόνια.
2. Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στην συνέχεια ρίχνουμε τη δάφνη και τις πιπερίτσες. Σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, τον μαϊντανό, πιπέρι, λίγο αλάτι και ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει και να δέσει. Αν χρειαστεί λίγο νερό, χρησιμοποιούμε λίγο από αυτό που έχουμε φυλάξει προηγουμένως.
3. Χρησιμοποιούμε πάλι την κατσαρόλα με το νερό που βράσαμε τον αστακό και βράζουμε εκεί τα μακαρόνια. Δεν προσθέτουμε καθόλου αλάτι. Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε στο τηγάνι με την σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τον αστακό μας από πάνω. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στον αστακό και σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη!
Θα την φτιαξω αύριο.Ωραία μου φαίνεται η συνταγή σας
ΑπάντησηΔιαγραφή