• 250 gr σοκολάτα
• 250 gr βούτυρο
• 200 gr ζάχαρη
• 4 αυγά
• 2 βανίλιες
• 65 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 πρέζα αλάτι
• 150 gr μπισκότα OREO
• 1 κομμάτι αντικ/κό χαρτί ψησίματος
• 250 gr βούτυρο
• 200 gr ζάχαρη
• 4 αυγά
• 2 βανίλιες
• 65 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 πρέζα αλάτι
• 150 gr μπισκότα OREO
• 1 κομμάτι αντικ/κό χαρτί ψησίματος
Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη, τα χτυπάμε και στην συνέχεια προσθέτουμε την σοκολάτα που την έχουμε λιώσει σε μπεν-μαρί. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και τις βανίλιες (τα έχουμε κοσκινίσει σε ένα μπολ) και ανακατεύουμε καλά. Τέλος βάζουμε τα μισά σπασμένα μπισκότα. Ρίχνουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα (την έχουμε τσαλακώσει και βρέξει λίγο) στο ταψάκι και βάζουμε τα υπόλοιπα σπασμένα μπισκότα από πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15' (η σοκολάτα στο κέντρο πρέπει να είναι μαλακή).
Το βουτυρο που μπαινει τοτε?
ΑπάντησηΔιαγραφή(Μονο σοβαρες απαντησεις... )
Μάλλον λιώνει με τη σοκολάτα...επίσης στα υλικά δεν αναφέρεται το κακάο που υπάρχει στη συνταγή!
Διαγραφή