• 1 γεμάτη χούφτα βασιλικό πλατύφυλλο
• 6 κ.σ. παρμεζάνα
• 2 φλ.κ. λάδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• αλάτι
Αρχικά καβουρδίζουμε το κουκουνάρι σε ένα μικρό τηγάνι.
Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά στο multi, και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τοποθετούμε σ' ένα βαζάκι και μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μας, αρκεί να βάλουμε λίγο λάδι από πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου