Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλο με πιπεριές & κρεμμύδι

6 Οκτωβρίου 2013


Για 12 σουβλάκια: 
• 1 kg φιλέτο κοτόπουλο 
• 1 κρεμμύδι 
• 2 κόκκινες πιπεριές 
• 2 πορτοκαλί πιπεριές 

Για το μαρινάρισμα: 
• 5 κ.σ. μουστάρδα
• 2 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
• 2 κ.σ. μέλι
• 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
• 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
• 3 κ.σ. λάδι
• θυμάρι φρέσκο
• αλάτι
• πιπέρι

Για συνοδευτικά:
• χαλούμι 
• πίτες


Οδηγίες:

1.  Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκίτσες.

2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του μαριναρίσματος και τα βάζουμε σ'ένα μπωλ.

3. Βάζουμε το φιλέτο στο μπωλ μας, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 h.

4. Κόβουμε τα κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια, τις πιπεριές και το χαλούμι σε τετράγωνα κομμάτια.

5. Παίρνουμε ξυλάκια για καλαμάκια. Βάζουμε κρεμμύδι, μετά κρέας, μετά πιπεριά, κρέας κτλ. και σε άλλα ξυλάκια 3 κομμάτια χαλούμι.

6. Ψήνουμε στην ψησταριά, στα κάρβουνα ή στο grill.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *