• 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1/2 κούπα γάλα
• 1/4 κούπας ηλιέλαιο
• 1/4 κούπα ζάχαρη
• 1/4 κούπα μαύρη ζάχαρη
• 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• 1 αυγό
• 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
• ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο)
• 1 κούπα σταφίδες
• 1 πρέζα αλάτι
1. Αρχικά χτυπάμε το αυγό να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε το γάλα, το χυμό πορτοκαλιού και το λάδι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
2. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μαλακά (το μείγμα δεν χρειάζεται να είναι λείο).
3. Βουτυρώνουμε ένα ειδικό ταψάκι για ταρτάκια και τα γεμίζουμε μέχρι λίγο πιο πάνω από την μέση.
4. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20-25', μέχρι να ροδίσουν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου