• Χρησιμοποιούμε ώριμες ντομάτες, τις οποίες τις πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια. • Βγάζουμε τα σπόρια και τις βάζουμε στο μπλέντερ για να τις πολτοποιήσουμε. • Τοποθετούμε το χυμό της ντομάτας σε σακουλάκια ανά μερίδες και μετά στην κατάψυξη. • Όποτε θέλουμε βγάζουμε ένα σακουλάκι με χυμό φρέσκιας ντομάτας και τον χρησιμοποιούμε στo φαγητό. |
Χυμός ντομάτας στην κατάψυξη
13 Σεπτεμβρίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου