Χυμός ντομάτας στην κατάψυξη

13 Σεπτεμβρίου 2013


• Χρησιμοποιούμε ώριμες ντομάτες, τις οποίες τις πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια.

• Βγάζουμε τα σπόρια και τις βάζουμε στο μπλέντερ για να τις πολτοποιήσουμε.

• Τοποθετούμε το χυμό της ντομάτας σε σακουλάκια ανά μερίδες και μετά στην κατάψυξη.

• Όποτε θέλουμε βγάζουμε ένα σακουλάκι με χυμό φρέσκιας ντομάτας και τον χρησιμοποιούμε στo φαγητό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *